Eclairs

Eclairs

En eclair er et langstrakt bakverk laget av chouxpasta. Den samme deigen brukes til fløtepudder og profiteroler (franske vannbakkels).

Choux pasta, eller pâte à choux, er annerledes annen konditordeig fordi melet er først tilberedt med melk, vann og smør. Noen ganger brukes bare smør og vann. Blandingen kokes til en deig er dannet, og dekker bunnen av pannen som et belegg.

Eclairs er deilig fantastiske små godbiter, og det er bokstavelig talt ikke noe bedre sted å prøve dem enn på SebastienBruno!

Våre eclairs kommer alltid i et bredt spekter av forskjellige smaker. Vi holder våre mest populære tilgjengelige året rundt mens andre roterer og endres sesongmessig. Nedenfor ser du våre mest populære smaker.

Alle våre eclairs er vegetarvennlig og halal.

Pris: 50,- per eclair

 

emandel

Mandel

Eclair med mandelkrem, toppet med karamelliserte mandler
Allergener: Egg, mandel, melk (laktose), hvete (gluten) og soyalecitin

 

eclairvanilje3

Vaniljekaramell

Eclair med vaniljekrem, saltkaramell og hvit sjokoladeglasur
Allergener: Egg, melk (laktose), hvete (gluten) og soyalecitin

 

eclairsjokolade2.jpg

Sjokolade

Eclair med mørk sjokoladekrem og mørk sjokoladeglasur, toppet med mørk royaltine
Allergener: Egg, melk (laktose), hvete (gluten) og soyalecitin

 

eclairpistasj2

Pistasj

Eclair med pistasjkrem og hvit sjokoladeglasur, toppet med pistasjnøtter
Allergener: Egg, melk (laktose), hvete (gluten), pistasj og soyalecitin

 

eclairpasjon

Pasjon

Eclair med pasjonsfruktkrem og hvit sjokoladeglasur, toppet med sjokoladepynt
Allergener: Egg, melk (laktose), hvete (gluten) og soyalecitin