Kurs head

Lærerike

Kurs

Lær fra de beste

Lage sjokoladeprodukter med ekte chocolatierer på kjøkkenet til SebastienBruno. Dette passer perfekt for alle som er glad i sjokolade og søtsaker. Vi har også egne kurs for privatgrupper (privat el. firma). Kursene varierer i innhold, hvor du lager makroner, sjokoladetrøfler eller konfekt med professjonelle chocolatierer. Kursene holdes på kjøkkenet til SebastienBruno i Tvetenveien 32 B (på Bryn) 0666 Oslo.
(For grupper bestemmes datoene i samråd med dere).
De praktiske kursene varer i 2 timer, og du får oppskrifter, råvarer og veiledning. Alle får med sjokolade hjem, også må vi jo smake litt mens vi lager…

Påmelding

Noen ord fra sjokolademesteren vår…

“Det finnes et overnaturlig sjokoladeunivers å oppdage!
Lukk øynene og forbered deg på en reise i en fortryllende eventyrverden av helt unike, subtile smaker: myke, krydrete, aromatiske, lyse, skarpe, bitre, mørke og kremaktige. Alle disse elementene flørter og smelter sammen – og vil ta deg med til nye høyder… Hver enkel kakaobønne har sine egne unike kvaliteter, aromaer, utseender og konsistenser: myke kakaobønner fra Ecuador, fra Brazil, intense og eksepsjonelle kakaobønner fra Venezuela og brunede bønner fra Ny Guinea. Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av å jobbe med sjokolade som er utfordrende å bearbeide, men likevel vindundelig varm og smakfull.

Sjokolade gir meg en frihet til å skape og finne opp nye smakskombinasjoner slik som dominerende krydrede blandinger uten å blande mer enn to smaksvarianter for å bevare klarheten i smaken. Gled deg og pirr dine sanser ved å være i denne vindudelig smaksverden!
Et lite personlig tips: stopp aldri med å smake på sjokolade, og for all del: glem heller aldri å gi bort sjokolade, det er altfor morro!
Leve lenge kjærlighetshistorien om sjokolade!”