Kurs head
Lær fra de beste

Lage sjokoladeprodukter med ekte chocolatierer på kjøkkenet til SebastienBruno for alle som er glad i sjokolade. Vi har også egne kurs for grupper (privat el. firma). Sjokoladekurs hvor du lager makroner, sjokoladetrøfler eller konfekt med professjonelle chocolatierer. På kjøkkenet til SebastienBruno i Tvetenveien 32 B (på Bryn) 0666 Oslo.
(For grupper bestemmes datoene i samråd med dere).
De praktiske kursene varer i 2 timer og holdes på vårt kjøkken på Bryn. Du får oppskrifter, råvarer og veiledning. Alle får med sjokolade hjem, også må vi jo smake litt mens vi lager… Det varierer hva slags produkter vi lager. Det kan være sjokoladetrøfler, makroner, konfekt eller annet. Se oppslag på hjemmesiden eller i våre butikker.

Påmelding

Noen ord fra sjokolademesteren vår…

“Det finnes et overnaturlig sjokoladeunivers å oppdage!
Lukk øynene og forbered deg på en reise i en fortryllende eventyrverden av helt unike, subtile smaker: myke, krydrete, aromatiske, lyse, skarpe, bitre, mørke og kremaktige. Alle disse elementene flørter og smelter sammen – og vil ta deg med til nye høyder… Hver enkel kakaobønne har sine egne unike kvaliteter, aromaer, utseender og konsistenser: myke kakaobønner fra Ecuador, fra Brazil, intense og eksepsjonelle kakaobønner fra Venezuela og brunede bønner fra Ny Guinea. Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av å jobbe med sjokolade som er utfordrende å bearbeide, men likevel vindundelig varm og smakfull.

Sjokolade gir meg en frihet til å skape og finne opp nye smakskombinasjoner slik som dominerende krydrede blandinger uten å blande mer enn to smaksvarianter for å bevare klarheten i smaken. Gled deg og pirr dine sanser ved å være i denne vindudelig smaksverden!
Et lite personlig tips: stopp aldri med å smake på sjokolade, og for all del: glem heller aldri å gi bort sjokolade, det er altfor morro!
Leve lenge kjærlighetshistorien om sjokolade!”