Kaker

Fantastiske

Kaker

En liten skive kake med en deilig ettermiddagskaffe, eller en hel kake for en minneverdig og spesiell anledning? Vi håper våre kakene knytter hvert av deres øyeblikk til lykke.

Smak på forskjellen – Vi bruker bare ingredienser av høy kvalitet, ferske råvarer, naturlig smaker og ingredienser. Hos oss vil du ikke finne noen stive og kornete frostinger! Vi ønsker ikke å bruke kunstig farging og kunstige tilsetninger. Mens disse tilleggene gjør kakene vakre, foretrekker vi heller vakre kaker med fokus på smak! Derfor tror vi at de mer naturlige ingrediensene (og færre kjemikaler), desto bedre! Vi er stolte av å ikke bruke konserveringsmidler i våre kaker.

Kakene nedenfor finner du i vårt vårt standard sortiment som er tilgjengelig ved bestilling på 1-2 dager. I tillegg føres også et begrenset utvalg av våre kaker i våres butikker også. Våre standardkakene finnes i størrelsene porsjonskake (1), 6, 8, 10, 15 og 20 personer. I tillegg lager vi selvfølgelig kaker etter ønsker på størrelser, smak og utforming – Se gjerne vår selskapsmeny for ytterligere informasjon rundt bestillinger.

Alle våre kaker er vegetarvennlig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Terter