Stillinger

Butikkmedarbeider med glimt i øyet – Deltid og ekstrahjelp på Strømmen Storsenter

SebastienBruno er i en spennende fase med etablering av nye butikker, og søker nå medarbeidere til vår nye butikk på Strømmen Storsenter. Butikken er planlagt åpnet i november.

Våre medarbeidere skal bidra til at hver enkelt kunde har en fantastisk kundeopplevelse! Er du en glad og smilende person, som elsker å prate med kunder og yter den beste kundeservicen? Da ønsker vi at du blir en av oss!

Du må være hjelpsom og kreativ for at kundene skal bli fornøyde. Som person er du utadvendt, har en stå-på-holdning og har et talent for salg og kundeservice. Videre er du lojal og langsiktig i dine relasjoner, og evner å utvikle gode kundeforhold over tid. Du tar initiativ og står på for å gjennomføre til det beste for kunde og kollegaer. I tillegg forventer vi at du er engasjert, pålitelig, løsningsorientert, nøyaktig, flink til å samarbeide, positiv, fleksibel og strukturert.

Hovedoppgaver vil være:

  • Salg, servering og kundeservice
  • Inneha produktkunnskap
  • Orden og renhold
  • Vareplassering og påfyll
  • Servering

Vi kan tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et dynamisk, spennende og morsomt miljø
  • Opplæring og trening

Vi søker følgende stillinger:
Stilling 1: Jobb 2 dager i uken (mandag til torsdag), i tillegg til annenhver lørdag. Arbeidstidene er hovedsakelig på kveldstid, men det er en fordel å ha noe tilgjengelighet på dagtid (9-16), for dagvakter.
Stilling 2: Annenhver fredag og lørdag, i snitt ca. 1 dag i uken. Arbeidstidene er hovedsakelig på kveldstid, men det er en fordel å ha noe tilgjengelighet på dagtid (9-16), for dagvakter.
Stilling 3: Ekstrahjelp ved behov

Det må påregnes å jobbe ekstra i julen, ved høytider og sykdom.

Det er ønskelig at du spesifiserer hvilke stilling du søker på. Det er mulig å søke på flere av ovenfornevnte stillinger samtidig.

Dersom du føler at det er akkurat deg vi beskriver så ikke nøl med å sende inn en søknad! Intervjuer og ansettelser pågår løpende under søknadstiden, så ikke vent for lenge!

Søknad og CV kan sendes til waseem@sebastienbruno.no og connie@sebastienbruno.no.

Ved spørsmål om stillingen kan ovenfornevnte personer kontaktes.