Stillinger

Butikkmedarbeider med glimt i øyet – Deltid Oslo City

Vi søker nye deltidsbutikkmedarbeidere til vår SebastienBruno butikk på Oslo City med snarlig tiltredelse. Stillingene vil være ca. 1-3 dager i uken, og annenhver helg. Det er fordel om kandidaten har noe fleksibilitet til å kunne ta dagvakter (kl. 9.30-16), men ingen krav. Man vil måtte påregne noe ekstra arbeid ved behov i helger, ferier og høysesong.

Våre medarbeidere skal bidra til at hver enkelt kunde har en fantastisk kundeopplevelse! Er du en glad og smilende person, som elsker å prate med kunder og yter den beste kundeservicen? Da ønsker vi at du blir en av oss!

Du må være hjelpsom og kreativ for at kundene skal bli fornøyde. Som person er du utadvendt, har en stå-på-holdning og har et talent for salg og kundeservice. Videre er du lojal og langsiktig i dine relasjoner, og evner å utvikle gode kundeforhold over tid. Du tar initiativ og står på for å gjennomføre til det beste for kunde og kollegaer. I tillegg forventer vi at du er engasjert, pålitelig, løsningsorientert, nøyaktig, flink til å samarbeide, positiv, fleksibel og strukturert.

Hovedoppgaver vil være:
• Salg, servering og kundeservice
• Inneha produktkunnskap
• Orden og renhold
• Vareplassering og påfyll

Vi kan tilby:
• Konkurransedyktige betingelser
• Et dynamisk, spennende og morsomt miljø
• Opplæring og trening

Dersom du føler at det er akkurat deg vi beskriver så ikke nøl med å sende inn en søknad! Intervjuer og ansettelser pågår løpende under søknadstiden, så ikke vent for lenge!

Søknad og CV kan sendes til connie@sebastienbruno.no og waseem@sebastienbruno.no. Det er ønskelig at kandidater spesifiserer antall dager i uken de ønsker å jobbe, samt om de har tilgjengelighet på dagtid.

Ved spørsmål om stillingen kan ovenfornevnte personer kontaktes.