BRYLLUPSKAKE

SKREDDERSYDD BRYLLUPSKAKE ETTER DERES ØNSKER

fra kr 2 600

Velg fritt mellom alle kakesmakene fra vårt standard sortiment. Vi glaserer kaken i ønsket farge enten det er klassisk hvit eller noe mer fargerikt og dekorerer med ekte blomster, sesongens grønt, urter, friske bær, sukkerdekorasjoner, sjokoladepynt og makroner etter deres ønsker. Bryllupskaken skreddersys av våre konditorer for å passe perfekt til deres bryllup. 

Kakene fra SebastienBruno er laget for hånd med ingredienser av høy kvalitet og inneholder ingen konserveringsmidler eller kunstige tilsetningsstoffer. De fleste kakene er i tillegg også glutenfrie. Benytt gjerne knappen under for å kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat eller for å booke tid til bryllupssmaking.  

Følgende leveringsalternativer er tilgjengelige for dette produktet:

Click & Collect: Bestill på nett og hent varene i vår butikk på Frogner mellom 12.00 - 18.00 (17.00 på lørdager) eller på kjøkkenet vårt på Helsfyr mellom 09.00 - 17.00.

Hjemlevering i Oslo: Vi leverer på døren mellom 10.00 - 14.00 alle hverdager.

Produktet kan dessverre ikke sendes med posten.

Click & Collect i utvalgte butikker

Hjemlevering i Oslo og utvalgte områder av Viken

Kakene som er avbildet er av størrelse 100 pers og dekorert med forskjellige variasjoner av blomster, sesongens grønt, urter, friske bær og diverse sjokoladepynt. 

PRISLISTE

STØRRELSER

Depositum pålydende kr 2 500 for stativ kommer i tillegg. Stativet må returneres til oss uskadet innen en uke etter bryllupsdagen. Depositumet tilbakebetales så fort vi har mottatt stativet. For større størrelser enn 200 pers ta kontakt med oss for pristilbud.

DEKOR

Vi gjør oppmerksom på at enkelte typer blomster og bær er sesongavhengige og derfor ikke mulig å oppdrive hele året. 

LEVERING

Vi leverer til alle postnumre i Oslo, samt deler av Viken. For fullstendig oversikt over hvilke postnumre vi leverer til se her. 

STATIV

Stativene våre varierer fra 1 til 7 etasjer. Antall etasjer vil avhenge av størrelsen på kaken. Det finnes mange mulige kombinasjoner av kakestørrelser og etasjer, men under har vi listet opp den minste kakestørrelsen som kreves for å kunne bestille hver av etasjene. Det er med andre ord ikke mulig å få en kake til 30 personer med 3 etasjer, men det er mulig å få en kake til 45 personer med 2 etasjer.

KAKE TIL 170 PERSONER

KAKE TIL 145 PERSONER

KAKE TIL 100 PERSONER

KAKE TIL 60 PERSONER

KAKE TIL 45 PERSONER

KAKE TIL 30 PERSONER

KAKE TIL 20 PERSONER

Usikre på hvor mange etasjer som passer best til deres kake og hva som vil se estetisk penest ut? Ta gjerne kontakt så hjelper vi dere med å komme frem til det perfekte oppsettet for deres bryllup. 

FRISTER OG VILKÅR

BESTILLINGSFRISTER

Alle bestillinger av bryllupskaker må forhåndsbetales senest 14 dager før henting eller levering av kaken.  Manglende betaling vil kunne medføre at vi ikke får produsert kaken i tide. Endringer av bestilte kaker må skje senest innen 14 dager før henting eller levering av kaken. Vi anbefaler å være ute i god tid og bestille kaken tidligst mulig, men skulle dere allikevel behøve en kake på kortere varsel så vil vi forsøke å imøtekomme deres ønsker så langt det lar seg gjøre. Forfallsdatoen som gjelder for deres bestilling vil fremkomme på fakturaen. 

KANSELLERINGER

For kanselleringer gjelder følgende betingelser:

Mer enn 14 dager til henting/levering av bryllupskaken: Full refusjon med tilbakebetaling til kundens konto. 14 dager eller mindre, men over 7 dager til henting/levering av bryllupskaken: 50% av beløpet for bryllupskake og frakt tilbakebetales til kundens konto og 50% av beløpet utstedes i gavekort. 7 dager eller mindre, men over 3 dager til henting/levering av bryllupskake: 25% av beløpet for bryllupskake of frakt tilbakebetales til kundens konto og 75% av beløpet utstedes i gavekort. 3 dager eller mindre til henting/levering av bryllupskake: Ingen refusjon for bryllupskake og frakt. Dette for produksjonen av kaken vil være så godt i gang at det ikke lenger er mulig å avbryte prosessen. 

Depositum for stativ refunderes i sin helhet uavhengig av når kansellering finner sted og tilbakebetales til kundens konto, Gavekort utstedes med en gyldighet på 12 måneder og kan benyttes i en av våre butikker på Frogner, Mathallen eller Steen & Strøm Magasin, samt vår nettbutikk. Refusjon skjer innen 3 virkedager fra mottatt kansellering. 

UTLÅN AV KAKESTATIV

Ved lån av kakestativ tilkommer et depositum pålydende 2 500 kr. Kakestativet må returneres i samme stand som dere fikk med alle deler intakte (inkludert alle skruer) til et av følgende steder senest innen 7 dager etter bryllupet:

Kjøkkenet vårt i Tvetenveien 32B, 0666, Oslo, mellom kl 08.00 – 16.00 på hverdager eller en av følgende butikker: Frogner, Mathallen eller Steen & Strøm Magasin. Merk at stativet ikke kan leveres noe annet sted enn overnevnte.  

Ved tilbakelevering vil vi refundere depositumet i løpet av 3 virkedager dersom stativet er i god stand og ikke mangler noen deler eller skruer. Manglende evne til å returnere kakestativet innen fristen vil kunne medføre at depositumet ikke blir refundert til deres konto.

BRYLLUPSSMAKING

Ønsker dere å smake på kakene våre før dere bestemmer dere for smak så arrangerer vi bryllupssmaking i butikken vår på Frogner. Prisen er 75 kr for hver kake dere ønsker å smake på. Dersom dere velger å bestille bryllupskaken deres fra SebastienBruno så vil vi trekke beløpet dere betalte for bryllupssmakingen fra prisen på bryllupskaken. 

BLOMSTER

Vi gjør vårt beste for å imøtekomme fargeønsker på blomster, men kan ikke garantere at vi klarer å oppdrive nøyaktig ønsket fargetone. Dersom dere har ønsker om en veldig spesifikk fargetone anbefaler vi at dere bestiller blomstene selv og sørger for at de leveres til kjøkkenet vårt på bryllupsdagen.