BRYLLUPSKAKE

SKREDDERSYDD BRYLLUPSKAKE ETTER DERES ØNSKER

fra kr 1 700,00

Velg fritt mellom alle kakesmakene fra vårt standard sortiment. Vi glaserer kaken i ønsket farge enten det er klassisk hvit eller noe mer fargerikt og dekorerer med ekte blomster, sesongens grønt, urter, friske bær, sukkerdekorasjoner, sjokoladepynt og makroner etter deres ønsker. Bryllupskaken skreddersys av våre konditorer for å passe perfekt til deres bryllup. 

Kakene fra SebastienBruno er laget for hånd med ingredienser av høy kvalitet og inneholder ingen konserveringsmidler eller kunstige tilsetningsstoffer. De fleste kakene er i tillegg også glutenfrie. Benytt gjerne knappen under for å kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat eller for å booke tid til bryllupssmaking.  

Følgende leveringsalternativer er tilgjengelige for dette produktet:

Click & Collect: Bestill på nett og hent varene i vår butikk på Frogner mellom 12.00 - 18.00 (17.00 på lørdager) eller på kjøkkenet vårt på Helsfyr mellom 09.00 - 17.00.

Hjemlevering i Oslo: Vi leverer på døren mellom 10.00 - 14.00 alle hverdager.

Produktet kan dessverre ikke sendes med posten.

Click & Collect i utvalgte butikker

Hjemlevering i Oslo og utvalgte områder av Viken

Kakene som er avbildet er av størrelse 70 pers og dekorert med forskjellige variasjoner av skulpturer og roser håndlaget av sukker og diverse sjokoladepynt. 

PRISLISTE

STØRRELSER

Depositum pålydende kr 2 500 for stativ kommer i tillegg. Stativet må returneres til oss uskadet innen en uke etter bryllupsdagen. Depositumet tilbakebetales så fort vi har mottatt stativet. For større størrelser enn 200 pers ta kontakt med oss for pristilbud.

DEKOR

Vi gjør oppmerksom på at enkelte typer blomster og bær er sesongavhengige og derfor ikke mulig å oppdrive hele året. 

LEVERING

For mer informasjon om leveringmuligheter kontakt oss.

STATIV

Stativene våre varierer fra 1 til 5 etasjer. Antall etasjer vil avhenge av størrelsen på kaken. Det finnes mange mulige kombinasjoner av kakestørrelser og etasjer, men under har vi listet opp den minste kakestørrelsen som kreves for å kunne bestille hver av etasjene. Det er med andre ord ikke mulig å få en kake til 30 personer med 3 etasjer, men det er mulig å få en kake til 45 personer med 2 etasjer.

KAKE TIL 85 PERSONER

KAKE TIL 55 PERSONER

KAKE TIL 45 PERSONER

KAKE TIL 30 PERSONER

KAKE TIL 20 PERSONER

Usikre på hvor mange etasjer som passer best til deres kake og hva som vil se estetisk penest ut? Ta gjerne kontakt så hjelper vi dere med å komme frem til det perfekte oppsettet for deres bryllup. 

FRISTER OG VILKÅR

BESTILLINGSFRISTER

Alle bestillinger av bryllupskaker må forhåndsbetales og betalingen må være mottatt av oss senest 4 virkedager før bryllupet. Manglende betaling vil kunne medføre at vi ikke får produsert kaken i tide. Vi anbefaler allikevel å være ute i god tid og bestille kaken tidligst mulig. 

BRYLLUPSSMAKING

Ønsker dere å smake på kakene våre før dere bestemmer dere for smak så arrangerer vi bryllupssmaking i butikken vår på Frogner. Prisen er 75 kr for hver kake dere ønsker å smake på. Dersom dere velger å bestille bryllupskaken deres fra SebastienBruno så vil vi trekke beløpet dere betalte for bryllupssmakingen fra prisen på bryllupskaken. 

UTLÅN AV KAKESTATIV

Ved lån av kakestativ tilkommer et depositum pålydende 2 500 kr. Summen tilsvarer kostprisen for et nytt kakestativ. Kakestativet må returneres i samme stand som dere fikk det enten til kjøkkenet vårt eller en av følgende butikker: Frogner, Mathallen og Steen & Strøm, senest innen 7 dager etter bryllupet. Ved tilbakelevering vil vi refundere depositumet neste virkedag. Manglende evne til å returnere kakestativet innen fristen vil kunne medføre at depositumet ikke blir refundert til deres konto. 

BLOMSTER

Vi gjør vårt beste for å imøtekomme fargeønsker på blomster, men kan ikke garantere at vi klarer å oppdrive nøyaktig ønsket fargetone. Dersom dere har ønsker om en veldig spesifikk fargetone anbefaler vi at dere bestiller blomstene selv og sørger for at de leveres til kjøkkenet vårt på bryllupsdagen.