Eclairs

Våre ferskvare produkter er håndlaget og må oppbevares kjølig. De tåler dessverre derfor ikke å sendes nasjonalt. For disse produktene tilbyr vi hjemlevering i hele Oslo og utvalgte områder Viken eller henting i butikk og på vårt kjøkken. 

Eclairs er bestillingsvare og alle bestillinger blir behandlet manuelt og på forespørsel. Vi anbefaler å bestille minimum 1-2 dager før henting / levering.

Fylt med konditorkrem

kr

65,00

Fylt med konditorkrem

kr

65,00

Fylt med konditorkrem

kr

65,00

Fylt med konditorkrem

kr

65,00

Fylt med konditorkrem

kr

65,00

ECLAIRS

En eclair er et langstrakt bakverk laget av choux pasta. Den samme deigen brukes til fløtepudder og profiteroler (franske vannbakkels).

Choux pasta, eller pâte à choux, er annerledes annen konditordeig fordi melet er først tilberedt med melk, vann og smør. Noen ganger brukes bare smør og vann. Blandingen kokes til en deig er dannet, og dekker bunnen av pannen som et belegg.

Eclairs er deilig fantastiske små godbiter, og det er bokstavelig talt ikke noe bedre sted å prøve dem enn på SebastienBruno!

Enkelte av råvarene våre er avhengig av sesong og noen varianter vil derfor kun være tilgjengelige i begrensede perioder. Alle produktene våre lages for hånd og utseendet på produktene vil derfor kunne avvike noe fra produktene i butikk.

Allergener: Hvete, melk, egg, nøtter, soyalecitin