ECLAIRS

En eclair er et langstrakt bakverk laget av choux pasta. Den samme deigen brukes til fløtepudder og profiteroler (franske vannbakkels).

Choux pasta, eller pâte à choux, er annerledes annen konditordeig fordi melet er først tilberedt med melk, vann og smør. Noen ganger brukes bare smør og vann. Blandingen kokes til en deig er dannet, og dekker bunnen av pannen som et belegg.

Eclairs er deilig fantastiske små godbiter, og det er bokstavelig talt ikke noe bedre sted å prøve dem enn på SebastienBruno!

Enkelte av råvarene våre er avhengig av sesong og noen varianter vil derfor kun være tilgjengelige i begrensede perioder. Alle produktene våre lages for hånd og utseendet på produktene vil derfor kunne avvike noe fra produktene i butikk.

Alle våre eclairs er vegetarvennlige.

Pris: 55,-

dav
SJOKOLADE

Eclair med mørk sjokoladekrem og mørk sjokoladeglasur, toppet med mørk royaltine

dav
VANILJE OG SALT KARAMELL

Eclair med vaniljekrem, salt karamell og hvit sjokoladeglasur

Screen Shot 2019-03-23 at 2.06.35 PM
MANGO

Eclair med mangokrem, et hint av lime og marsipan, toppet med marengs.

dav
PASJONSFRUKT

Eclair med pasjonsfruktkrem og marsipan, toppet med sjokoladepynt

dav
PISTASJ

Eclair med pistasjkrem og marsipan, toppet med pistasjnøtter

Hassel
HASSELNØTT

Eclair med hasselnøttkrem og mørk sjokoladeglasur, toppet med hakkede hasselnøtter.

dav
MANDEL

Eclair med mandelkrem toppet med hakkede mandler.

dav
KAFFE

Eclair med kaffekrem, kaffeganasj og marsipan, toppet med sjokoladepynt

Close Menu
×
×

Basket