Eclairs

Uimotståelige

Eclairs

En eclair er et langstrakt bakverk laget av choux pasta. Den samme deigen brukes til fløtepudder og profiteroler (franske vannbakkels).

Choux pasta, eller pâte à choux, er annerledes annen konditordeig fordi melet er først tilberedt med melk, vann og smør. Noen ganger brukes bare smør og vann. Blandingen kokes til en deig er dannet, og dekker bunnen av pannen som et belegg.

Eclairs er deilig fantastiske små godbiter, og det er bokstavelig talt ikke noe bedre sted å prøve dem enn på SebastienBruno!

Enkelte av råvarene våre er avhengig av sesong og noen varianter vil derfor kun være tilgjengelige i begrensede perioder. Alle produktene våre lages for hånd og utseendet på produktene vil derfor kunne avvike noe fra produktene i butikk.

Alle våre eclairs er vegetarvennlig og halal.

Pris: 55,- per eclair

 

eclairvanilje3

Vaniljekaramell

Eclair med vaniljekrem, saltkaramell og hvit sjokoladeglasur
Allergener: Egg, melk (laktose), hvete (gluten) og soyalecitin

 

eclairsjokolade2.jpg

Sjokolade

Eclair med mørk sjokoladekrem og mørk sjokoladeglasur, toppet med mørk royaltine
Allergener: Egg, melk (laktose), hvete (gluten) og soyalecitin

 

eclairpistasj2

Pistasj

Eclair med pistasjkrem og marsipan, toppet med pistasjnøtter
Allergener: Egg, melk (laktose), hvete (gluten), pistasj og soyalecitin

 

eclairpasjon

Pasjonsfrukt

Eclair med pasjonsfruktkrem og marsipan, toppet med sjokoladepynt
Allergener: Egg, melk (laktose), hvete (gluten) og soyalecitin

 

Hasselnøtt

Eclair med hasselnøttkrem og mørk sjokoladeglasur, toppet med hakkede hasselnøtter.
Allergener: Egg, melk (laktose), hvete (gluten), hasselnøtter og soyalecitin

 

Mandel

Eclair med mandelkrem toppet med hakkede mandler.
Allergener: Egg, melk (laktose), hvete (gluten), mandler og soyalecitin

 

ekaffe

Kaffe

Eclair med kaffekrem, kaffeganasj og marsipan, toppet med sjokoladepynt
Allergener: Egg, melk (laktose), hvete (gluten) og soyalecitin