Våre ferskvare produkter er håndlaget og må oppbevares kjølig. De tåler dessverre derfor ikke å sendes nasjonalt helt enda. For disse produktene tilbyr vi hjemlevering på dagtid mandag – fredag i hele Oslo, samt utvalgte områder i Viken i tillegg til henting i butikk eller på vårt kjøkken.

Makroner er bestillingsvare og alle bestillinger blir behandlet manuelt og på forespørsel. Vi anbefaler å bestille minimum 1-2 dager før henting / levering.

Hjemmelagde fylte og glutenfrie makroner laget på tradisjonelt fransk vis. For oss er dette en lidenskap! Med utgangspunkt i de beste råvarer lager vi spennende smakskombinasjoner. SebastienBruno’s fargeglade og velsmakende makroner vil bringe litt ekstra glede og fest uansett anledning. Makronene er en lett marengs laget av malte mandler, sukker og eggehviter. Den er luftig og fin med en sprø skorpe. Fyllet varierer, men ofte er det en sjokoladeganasj smaksatt med frukt, krydder, karamell eller noe annet godt. Vi lager alt fra bunnen av, derfor vil utseende og smak kunne variere noe fra gang til gang, men som oftest vil du kjenne igjen din favoritt.

Enkelte av råvarene våre er sesongavhengige og noen varianter vil derfor kun være tilgjengelige i begrensede perioder.

MER INFO

STANDARD UTVALG av MAKRONER

HVIT SJOKOLADEGANASJ MED VANILJE

Hvit sjokoladeganasj med kremfløte smaksatt med Bourbonvanilje. Mild og god! En favoritt hos barn! Utmerket til te!

Ingredienser: Hvit sjokolade, mandel, fløte, sukker, eggehvite, kakaosmør, helmelkpulver, soyalecitin, vanilje, vanilin. 

Næringsinnhold: 1 735 kJ / 415 kcal, 24,4 g fett, hvorav 13,1 g mettede fettsyrer, 42,1 g karbohydrater, hvorav 41,5 g sukkerarter, 6 g protein, 0,12 g salt.

MER INFO
PISTASJ
PRALINE

Ristede og karamelliserte pistasj-nøtter mikset sammen til en fyldig og delikat krem med rik smak av pistasj. God til de fleste typer kaffe!

Ingredienser: Mandel, fløte, sukker, kakaosmør, pistasjnøtt, helmelkpulver, soyalecitin, vanilin, E102, E131.  

Næringsinnhold: 1 730 kJ / 414 kcal, 25 g fett, hvorav 13,4 g mettede fettsyrer, 40,5 g karbohydrater, hvorav 39,7 g sukkerarter, 6,1 g protein, 0,12 g salt. 

MER INFO
MELKESJOKOLADEGANASJ MED LIME

Melkesjokoladeganasj med fløte smaksatt med lime. Syrlig, frisk og god. Prøv en rykende fersk espresso til denne.. 

Ingredienser: Mandel, sukker, lime, sitron, eggehvite, melk, melkesjokolade, glukose, kakaosmør, soyalecitin, smør, E102, E104, E133.   

Næringsinnhold: 1 725 kJ / 412 kcal, 23,8 g fett, hvorav 11,2 g mettede fettsyrer, 42,2 g karbohydrater, hvorav 41,5 g sukkerarter, 5,7 g protein, 0,10 g salt. 

MER INFO
HVIT SJOKOLADEGANASJ MED MANGO

Hvit sjokoladeganasj blandet med frisk og søt mango. En eksotisk og spennende smak som piffer opp dessertbordet.

Ingredienser: Hvit sjokolade, mandel, fløte, sukker, mango, eggehvite, smør, kakaosmør, helmelkpulver, soyalecitin, mango, maisstivelse, E102.

Næringsinnhold: 1 563 kJ / 374 kcal, 20,2 g fett, hvorav 9,6 g mettede fettsyrer, 42,4 g karbohydrater, hvorav 39,9 g sukkerarter, 4,6 g protein, 0,08 g salt. 

MER INFO
MELKESJOKOLADEGANASJ MED PASJONSFRUKT

Melkesjokoladeganasj smaksatt med pasjonsfruktpuré. Frisk, litt syrlig og veldig god. Passer til både kaffe og te!

Ingredienser: Melkesjokolade, mandel, sukker, pasjonsfrukt, eggehvite, smør, invertsukker, helmelkspulver, soyalecitin, E102.

Næringsinnhold: 1 731 kJ / 413 kcal, 22,3 g fett, hvorav 10,1 g mettede fettsyrer, 44,9 g karbohydrater, hvorav 44,1 g sukkerarter, 6,1 g protein, 0,11 g salt. 

MER INFO
SALT
KARAMELL

Karamell med aromatisert vanilje sprinklet med salt. Salt på en søt base stimulerer smaksløkene og skaper en behagelig opplevelse. 

Ingredienser: Mandel, fløte, sukker, eggehvite, smør, glukose, kakaosmør, salt, vanilje.  

Næringsinnhold: 1 600 kJ / 382 kcal, 18,7 g fett, hvorav 9,6 g mettede fettsyrer, 48,7 g karbohydrater, hvorav 48,2 g sukkerarter, 4,2 g protein, 0,26 g salt. 

MER INFO
SALT KARAMELL
MED PEKAN

SebastienBrunos bestselgende karamell sprinklet med salt med en nøtteaktig vri i ettersmaken. En favoritt blandt store og små. 

Ingredienser: Mandel, fløte sukker, eggehvite, pekannøtt, smør, glukose, kakaosmør, salt, vanilje, E555, E102.

Næringsinnhold: 1 665 kJ / 398 kcal, 20,2 g fett, hvorav 8,4 g mettede fettsyrer, 48,6 g karbohydrater, hvorav 47,8 g sukkerarter, 4,5 g protein, 0,23 g salt. 

MER INFO
MØRK SJOKOLADEGANASJ MED KAFFE

Mørk sjokoladeganasj blandet med kremfløte og kaffe. Et mildt, mykt og godt fyll med litt «voksen» smak for de som ønsker det lille ekstra. 

Ingredienser: Mandel, fløte, sukker, mørk sjokolade, eggehvite, smør, kakaopulver, invertsukker, glukose, kakaosmør, soyalecitin, kaffe, E102.

Næringsinnhold: 1 758 kJ / 421 kcal, 28,5 g fett, hvorav 16 g mettede fettsyrer, 34 g karbohydrater, hvorav 32,7 g sukkerarter, 5,6 g protein, 0,09 g salt. 

MER INFO
MØRK
SJOKOLADEGANASJ

Mørk sjokoladeganasj 66% blandet med kremfløte. Fyldig og god sjokoladesmak for sjokoladeelskere. 

Ingredienser: Mandel, fløte, sukker, kakaomasse, eggehvite, smør, invertsukker, glukose, kakaosmør, soyalecitin, E122.

Næringsinnhold: 1 762 kJ / 422 kcal, 28,6 g fett, hvorav 16,1 g mettede fettsyrer, 33,9 g karbohydrater, hvorav 32,7 g sukkerarter, 5,6 g protein, 0,08 g salt. 

MER INFO
MØRK SJOKOLADEGANASJ MED BRINGEBÆR

Mørk sjokoladeganasj blandet med kremfløte og tilsatt bringebær. Smaken er både fyldig og frisk på samme tid. 

Ingredienser: Mandel, fløte, sukker, kakaomasse, bringebær, eggehvite, glukose, kakaosmør, soyalecitin, pektin, E122.  

Næringsinnhold: 1 734 kJ / 414 kcal, 21,8 g fett, hvorav 9,7 g mettede fettsyrer, 46,1 g karbohydrater, hvorav 44,6 g sukkerarter, 6,4 g protein, 0,10 g salt. 

MER INFO
MØRK SJOKOLADEGANASJ MED CHAMPAGNE

Mørk sjokoladeganasj med fløte og «mare de champagne» (Brandy laget av champagne). Makronen er dekorert med gullshimmer.  

Ingredienser: Mandel, fløte, sukker, mørk sjokolade, eggehvite, smør, glukose, kakaosmør, brandy, soyalecitin, E555, E124.

Næringsinnhold: 1 738 kJ / 416 kcal, 27,7 g fett, hvorav 15,4 g mettede fettsyrer, 33,9 g karbohydrater, hvorav 32,7 g sukkerarter, 5,5 g protein, 0,08 g salt. 

MER INFO
HVIT SJOKOLADEGANASJ MED LITCHI

Hvit sjokoladeganasj blandet med kremfløte smaksatt med litchifrukt. Litchi, også kalt kjærlighetens frukt har en utsøkt mild og søt smak.

Ingredienser: Mandel, sukker, hvit sjokolade, litchi, eggehvite, fløte, kakaosmør, helmelkpulver, soyalecitin, vanilje, vanilin, E122.  

Næringsinnhold: 1 664 kJ / 397 kcal, 21,9 g fett, hvorav 10,1 g mettede fettsyrer, 43,5 g karbohydrater, hvorav 42,7 g sukkerarter, 5,7 g protein, 0,10 g salt. 

MER INFO
HVIT SJOKOLADEGANASJ MED JORDBÆR

Hvit sjokoloadeganasj med kremfløte smaksatt med jordbærkompott og vanilje fra Madagaskar. En mild og søt smak.

Ingredienser: Hvit sjokolade, mandel, fløte, sukker, eggehvite, kakaosmør, jordbær, pektin, helmelkpulver, soyalecitin, vanilje, vanilin.

Næringsinnhold: 1 735 kJ / 415 kcal, 24,4 g fett, hvorav 13,1 g mettede fettsyrer, 42,1 g karbohydrater, hvorav 41,5 g sukkerarter, 6 g protein, 0,12 g salt.

MER INFO
SOLBÆR
KOMPOTT

Karamell deglassert med fløte og friske bær. En smak av solbær og natur. Prøv den sammen med en nylaget espresso!

Ingredienser: Mandel, fløte, sukker, eggehvite, solbær, glukose, pektin, E122, E129, E133. 

Næringsinnhold: 1 147 kJ / 272 kcal, 6,6 g fett, hvorav 0,5 g mettede fettsyrer, 47,2 g karbohydrater, hvorav 45,3 g sukkerarter, 4,1 g protein, 0,05 g salt. 

MER INFO
BLÅBÆR
KOMPOTT

SebastienBrunos blåbærkompott i kombinasjon med mandelmakronen gir en fin og harmonisk smak som er en fryd i ganen. 

Ingredienser: Mandel, sukker, blåbær, eggehvite, pektin, soyalecitin, E132. 

Næringsinnhold: 1 165 kJ / 276 kcal, 6,8 g fett, hvorav 0,5 g mettede fettsyrer, 48,7 g karbohydrater, hvorav 45,7 g sukkerarter, 3,9 g protein, 0,06 g salt.

MER INFO
SALT KARAMELL
MED LAKRIS

Karamell  sprinklet med salt, blandet med lakris pasta. Lakrisen gir en ettersmak som alle lakriselskere vi syns er en fryd. 

Ingredienser: Mandel, fløte, sukker, eggehvite, smør, glukose, kakaosmør, lakris, salt, vanilje, E102, E131, E132.

Næringsinnhold: 1 462 kJ / 349 kcal, 15,4 g fett, hvorav 8,8 g mettede fettsyrer, 47,2 g karbohydrater, hvorav 41,7 g sukkerarter, 4,6 g protein, 0,30 g salt.

MER INFO

LIMITED EDITION UTVALG AV MAKRONER

Vi elsker å leke oss med sesongens råvarer! Siden mange av råvarene ofte er sesongavhengige vil utvalgte varianter kun være tilgjengelige i begrensede tidsperioder. Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hvilken limited edition smak du vil se neste gang!

MELKESJOKOLADEGANASJ MED MANDARIN

Melkesjokoladeganasj smaksatt med herlig mandarin. Frisk, litt syrlig og god. Like god til både kaffe og te.  

Ingredienser: Mandler, sukker, egg, fløte, kakaomasse, kakaosmør, soyalecitin, vanilje

For tiden utilgjengelig. 

MER INFO
MØRK SJOKOLADEGANASJ MED EARL GREY TE

Mørk sjokoladeganasj blandet med kremfløte infusert med earl grey te. Bergamottsmaken kommer tydelig frem og gir en delikat smak.

Ingredienser: Mandel, fløte, sukker, kakaomasse, eggehvite, smør, kakaosmør invertsukker, glukose, earl grey te, soyalecitin, E122. 

Næringsinnhold: 1 734 kJ / 414 kcal, 21,8 g fett, hvorav 9,7 g mettede fettsyrer, 46,1 g karbohydrater, hvorav 44,6 g sukkerarter, 6,4 g protein, 0,10 g salt. 

MER INFO
HVIT SJOKOLADEGANASJ MED SITRON

Hvit sjokoladeganasj med en sterk sitrussmak i kombinasjon med den søte mandelmakronen. En eksotisk og annerledes smaksopplevelse. 

Ingredienser: Hvit sjokolade, mandel, fløte, sukker, eggehvite, sitron, mandarin, kakaosmør, helmelkpulver soyalecitin, vanilje, vanilin, E102. 

Næringsinnhold: 1 762 kJ / 422 kcal, 28,6 g fett, hvorav 16,1 g mettede fettsyrer, 33,9 g karbohydrater, hvorav 32,7 g sukkerarter, 5,6 g protein, 0,08 g salt. 

For tiden utilgjengelig.

UTILGJENGELIG
HVIT SJOKOLADEGANASJ MED BRINGEBÆRKOMPOTT

Hvit sjokoladeganasj blandet med frisk og syrlig bringebærkompott. Frisk og god! Passer utmerket til en kopp te. 

Ingredienser: Mandler, sukker, egg, fløte, kakaosmør, soyalecitin, vanilje

For tiden utilgjengelig.

UTILGJENGELIG
MØRK SJOKOLADEGANASJ MED CHILI

Mørk sjokoladeganasj blandet med kremfløte og tilsatt chili. Chilien gir sjokoladeganasjen en snert og varme som de fleste vil like.  

Ingredienser: Mandler, sukker, egg, fløte, kakaomasse, kakaosmør, soyalecitin, vanilje

For tiden utilgjengelig.

UTILGJENGELIG
MULTE
KOMPOTT

Bruno syns de norske multebærene er fascinerende i smak. Derfor måtte makron med multebær selvfølgelig på menyen.  

Ingredienser: Mandler, sukker, egg, fløte, kakaomasse, kakaosmør, soyalecitin, vanilje

For tiden utilgjengelig.

UTILGJENGELIG
MELKESJOKOLADEGANASJ MED WU LONG TE

Melkesjokoladeganasj med kremfløte og Wu Long te som gir en delikat og fin smak til ganasjen. Prøv denne til et glass champagne..

Ingredienser: Mandler, sukker, egg, fløte, kakaomasse, kakaosmør, soyalecitin, vanilje

For tiden utilgjengelig.

UTILGJENGELIG
HVIT SJOKOLADEGANASJ MED KOKOS

Hvit sjokoladeganasj blandet med kokosmelk og kremfløte. Makronen er sprinklet med kokos. God til champagne. 

Ingredienser: Mandler, sukker, egg, fløte, kakaosmør, soyalecitin, vanilje

For tiden utilgjengelig.

UTILGJENGELIG
MELKESJOKOLADEGANASJ MED TEA DES LORDS

Melkesjokoladeganasj med kremfløte infusert med Tea des Lords som gir en lett eksotisk og behagelig smak.

Ingredienser: Mandler, sukker, egg, fløte, kakaomasse, kakaosmør, soyalecitin, vanilje

For tiden utilgjengelig.

UTILGJENGELIG
HVIT SJOKOLADEGANASJ MED OLIVEN OG BASILIKUM

Hvit sjokoladeganasj blandet med kokosmelk og kremfløte. Makronen er sprinklet med kokos. God til champagne. 

Ingredienser: Mandler, sukker, egg, fløte, kakaosmør, soyalecitin, vanilje

For tiden utilgjengelig.

UTILGJENGELIG
MANDEL
PRALINE

Praline av ristede og karamelliserte mandler. Kremete i konsistensen med en smak som minner om marsipan. 

Ingredienser: Mandler, sukker, egg, fløte, kakaomasse, kakaosmør, soyalecitin, vanilje

For tiden utilgjengelig.

UTILGJENGELIG
RABARBARAKOMPOTT
MED KANEL

Mandelmakronen med rabarbarakompott krydret med kanel. Et funn for alle teelskere der ute!

Ingredienser: Mandler, sukker, egg, fløte, kakaomasse, kakaosmør, soyalecitin, vanilje

For tiden utilgjengelig. 

UTILGJENGELIG
NORSK
BRUNOST

En fusjon mellom det franske og det norske kjøkken. En spennende smaksvariant som garantert vil imponere gjestene. 

Ingredienser: Mandler, sukker, egg, fløte, kakaomasse, kakaosmør, soyalecitin, vanilje

For tiden utilgjengelig.

UTILGJENGELIG
MELKESJOKOLADEGANASJ MED BLODAPPELSIN OG JORDBÆR LIKØR

Melkesjokoladeganasj med fløte smaksatt med blodappelsin og jordbærlikør. En spennende smakskombinasjon for de voksne. 

Ingredienser: Mandler, sukker, egg, fløte, kakaomasse, kakaosmør, soyalecitin, vanilje

For tiden utilgjengelig. 

UTILGJENGELIG