Salt karamell
SALT KARAMELL

Karamell med aromatisert vanilje og sprinklet med salt. Salt på en søt base vil stimulere smaksløkene og skape en behagelig opplevelse. En favoritt blant store og små.

UTEN GLUTEN
Brunost
BRUNOST

En makron med en fusjon av franske delikatesser og norske mattradisjoner. En spennende variant som garantert vil imponere gjestene. 

UTEN GLUTEN
Salt karamell og lakris
SALT KARAMELL MED LAKRIS

Karamell sprinklet med salt, blandet med lakris pasta. Lakrisen gir en ettersmak som alle lakris elskere vil synes er en fryd. 

UTEN GLUTEN
Pekan
SALT KARAMELL MED PEKAN

SebastienBruno’s bestselgende karamell sprinklet med salt med en nøtteaktig vri i ettersmaken. 

UTEN GLUTEN
M-bjorneb-karamel-1
SOLBÆRKOMPOTT

Karamell deglassert med fløte og friske solbær. En smak av solbær og natur. Prøv den sammen med en nylaget espresso!

UTEN GLUTEN ⎪ UTEN LAKTOSE
M-blueberry-1
BLÅBÆRKOMPOTT

SebastienBruno’s blåbærkompott i kombinasjon med mandelmakronen gir en fin og harmonisk smak. 

UTEN GLUTEN ⎪ UTEN LAKTOSE
M-multe-1
MULTEKOMPOTT

Bruno syns de norske multebærene er facinerende i smak og utseende. Derfor måtte makron med multebær selvfølgelig på menyen. 

UTEN GLUTEN ⎪ UTEN LAKTOSE
M-rabarbra-1
RABARBARAKOMPOTT MED KANEL

Mandelmakron med rabarbarakompott krydret med kanel. Et funn for teelskere!

UTEN GLUTEN ⎪ UTEN LAKTOSE
M-mandel-2
MANDELPRALINE

Praline av mandel. Mandlene ristes og karamelliseres før de blandes så hurtig at oljen vinges ut av mandlene og gir blandingen en mer kremet konsistens. Smaken minner om marsipan. Passer til både kaffe og te.

UTEN GLUTEN
M-Pistasj-1
PISTASJPRALINE

Som alt annet lager vi pralinen selv fra bunnen av. Vi rister og karamelliserer pistasjnøtter før vi mikser dem hurtig slik at konsistensen blir som en tykk pasta. Resultatet er en smaksfyldig delikat krem med rik pistasjssmak. God til de fleste typer kaffe.

UTEN GLUTEN
Close Menu
×
×

Basket