En petit four (også kjent som mignardises) er en liten bit konfekt/kake eller smakfull forrett. Navnet er fransk, petit four (fransk uttale: [pə.ti.fur]), som betyr “liten ovn”. Navnet kommer av at petits fours tradisjonelt ble laget i en mindre ovn ved siden av hovedovnen.
Alle våre petits fours er vegetarvennlig.
Pris: 18,- per petit four
Alle petit four kan inneholde spor av nøtter.
Nedenfor finner dere et lite utvalg av de forskjellige petit four smakene vi har i våre butikker.
Mørk sjokolademousse, sjokoladeglasur, mørk sjokoladekopp og bær coulis
Bringebærmousse, mørk sjokoladekopp og bær coulis
Hvit sjokoladegansj blandet med kokosmelk og kremfløte. Makronen er sprinklet med kokos. God til champagne.
Hvit sjokoladeganasj med kremfløte smaksatt med Bourbonvanilje. Mild og god. En favoritt hos barn! Utmerket til te!
Hvit sjokoladeganasj med kremfløte, olivenolje og basilikum. En spennende kombinasjon som sammen med den søte mandelmakronen gir en annerledes kakeopplevelse.
Hvit sjokoladeganasj med kremfløte smaksatt med jordbærkompott og vanilje fra madagasker. En mild og søt smak som passer de fleste.
Hvit sjokoladeganasj med kremfløte, olivenolje og basilikum. En spennende kombinasjon som sammen med den søte mandelmakronen gir en annerledes kakeopplevelse.
Hvit sjokoladeganasj med kremfløte smaksatt med jordbærkompott og vanilje fra madagasker. En mild og søt smak som passer de fleste.
Hvit sjokoladeganasj med kremfløte, olivenolje og basilikum. En spennende kombinasjon som sammen med den søte mandelmakronen gir en annerledes kakeopplevelse.
Alltid med råvarer av den høyeste kvalitet
I Norge på alle nettbestillinger over 600 kr
post@sebastienbruno.no