VÅRE RÅVARER
SebastienBruno bruker single origin sjokolade, og alle våre produkter er håndlaget med lite sukker, høy andel sjokolade og ingen konserveringsmidler. Bruken av single origin-kakaobønner er med på å skape en ettersmak som varer mye lenger i munnen enn ordinære kakaobønner. Jo lenger ettersmaken varer, desto bedre kvalitet er det snakk om. SebastienBruno bruker primært Crillo i sine produkter, for å kunne levere overlegen kvalitet. For å kunne kjøpe Criollo samarbeider vi med en landsmann som finner kakaobønner av ypperste kvalitet til oss, noe som er svært tidkrevende. De fleste kakaobøndene vi handler med driver smått og holder til i temmelig avsidesliggende områder. De er også ganske ukjent med internett og e-post, stikkordet er personlig tilstedeværelse. Etter at kakaoen er høstet må bønnene gjennomgå en gjæringsprosess før de tørkes. Det må skje i løpet av et par dager så det gjøres i opprinnelseslandet. De tørkete bønnene importeres så til Frankrike. Der samarbeider SebastienBruno med en liten fabrikk som lager kakaomasse av bønnene, og det er denne som så blir importert til Norge. Vi blander aldri bønner fra ulike steder, og all sjokoladen hos SebastienBruno kan spores tilbake til en produsent. SebastienBruno er kjent for å stille høye krav både til seg selv og til sine leverandører og satser kun på naturlige ingredienser av første klasse. SebastienBruno er stadig på jakt etter de beste råvarene og har intet mindre enn hele verden å velge fra. Våre pistasjnøtter kommer fra Sicilia, mandler fra Spania og appelsiner får vi fra Korsika. Noen av råvarene henter vi også i Frankrike, men vi bruker kun norske meieriprodukter.
