Karriere

Vi søker kontinuerlig etter mennesker som er utadvente, positive og kunnskapsrike som kan hjelpe oss med å fortsette vår positive utvikling. Har du lyst til å jobbe med fantastiske desserter, og ønsker å skape gode handleopplevelser, nøl ikke med å sende inn søknad og CV i dag.

CV og søknad kan sendes til kontakt@sebastienbruno.no

Ledig stilling Butikkmedarbeider

Vi søker ny deltidsbutikkmedarbeider til våre SebastienBruno butikker på Frogner, Mathallen og Steen & Strøm. Stillingen vil ha et variert timeantall, etter behov og gjeldende vaktplan. Det er en fordel å ha noe fleksibilitet til å kunne ta dagvakter. I tillegg vil man kunne påregne noe ekstra arbeid ved behov i helger, ferier, sykdom og høysesong.

Våre medarbeidere skal bidra til at hver enkelt kunde har en fantastisk kundeopplevelse! Er du en glad og smilende person, som elsker å prate med kunder og yter den beste kundeservicen? Da ønsker vi at du blir en av oss!

Arbeidsoppgaver:

  • Salg servering og kundeservice
  • Inneha produktkunskap
  • Orden og renhold
  • Vareplassering og påfyll

Kompetanse og egenskaper:

Vi søker deg som er hjelpsom og kreativ for at kundene skal bli fornøyde. Som person er du utadvent, har en stå-på-holdning og har et talent for salg og kundeservice. Videre er du lojal og langsiktig i dine relasjoner, og evner og utvikle gode kundeforhold over tid. Du tar initiativ og står på for å gjennomføre til det beste for kunde og kollegaer. I tillegg forventer vi at du er engasjert, pålitelig, løsningsorientert, nøyaktig, flink til å sammarbeide, positiv, fleksibel og strukturert. Tidligere erfaring fra lignende arbeid er en fordel, men kreves ikke. 

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Et dynamisk, spennende og morsomt arbeidsmiljø
  • Opplæring og trening