Om Oss

Noen ord fra vår sjokolademester..

“Det finnes et overnaturlig sjokoladeunivers å oppdage! Lukk øynene og forbered deg på en reise i en fortryllende eventyrverden av helt unike, subtile smaker: myke, krydrete, aromatiske, lyse, skarpe, bitre, mørke og kremaktige. Alle disse elementene flørter og smelter sammen – og vil ta deg med til nye høyder… Hver enkel kakaobønne har sine egne unike kvaliteter, aromaer, utseender og konsistenser: myke kakaobønner fra Ecuador, fra Brazil, intense og eksepsjonelle kakaobønner fra Venezuela og brunede bønner fra Ny Guinea. Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av å jobbe med sjokolade som er utfordrende å bearbeide, men likevel vindundelig varm og smakfull.

Sjokolade gir meg en frihet til å skape og finne opp nye smakskombinasjoner slik som dominerende krydrede blandinger uten å blande mer enn to smaksvarianter for å bevare klarheten i smaken. Gled deg og pirr dine sanser ved å være i denne vindudelig smaksverden! Et lite personlig tips: stopp aldri med å smake på sjokolade, og for all del: glem heller aldri å gi bort sjokolade, det er altfor moro! Lenge leve kjærlighetshistorien om sjokolade!

Visjon

Vi er lidenskapelig opptatt av å oppdage helt nye, unike plantasjer for å kunne skape legendarisk sjokolade som består av de alle beste kakaobønnene fra rendyrkede kakaoplantasjer. Alt dette for å kunne nyte og sammenligne sjokolade på samme måte som de aller beste vinene. 

SebastienBruno er en rekke eksklusive dessert-, og sjokoladeforretninger som drives av to menn fra kjærlighetens og sjokoladens paradis, Frankrike. SebastienBruno er en av Norges ledende bedrifter innen høykvalitetssjokolade og desserter. 

Historien

SebastienBrunos sjokoladefabrikk ble bygget i 2002 sentralt i Oslo og selskapet startet med catering til hotell-, og restaurantbransjen. 

SebastienBruno er et velkjent navn blant kvalitetesbevisste sjokolade og dessert elskere i Oslo. Alle produkter fra SebastienBruno er håndlaget, har et høyt kakaoinnhold og inneholder ingen konserveringsmidler og lite sukker. Resultatet er et eksklusivt utvalg av konfekter, kakeer og andre desserter med en delikat og fyldig smak. 

Råvarer

SebastienBruno bruker single origin sjokolade, og alle våre produkter er håndlaget med lite sukker, høy andel sjokolade og ingen konserveringsmidler. Bruken av single origin-kakaobønner er med på å skape en ettersmak som varer mye lenger i munnen enn ordinære kakaobønner. Jo lenger ettersmaken varer, desto bedre kvalitet er det snakk om. SebastienBruno bruker primært Crillo i sine produkter, for å kunne levere overlegen kvalitet. For å kunne kjøpe Criollo samarbeider vi med en landsmann som finner kakaobønner av ypperste kvalitet til oss, noe som er svært tidkrevende. De fleste kakaobøndene vi handler med driver smått og holder til i temmelig avsidesliggende områder. De er også ganske ukjent med internett og e-post, stikkordet er personlig tilstedeværelse. Etter at kakaoen er høstet må bønnene gjennomgå en gjæringsprosess før de tørkes. Det må skje i løpet av et par dager så det gjøres i opprinnelseslandet. De tørkete bønnene importeres så til Frankrike. Der samarbeider SebastienBruno med en liten fabrikk som lager kakaomasse av bønnene, og det er denne som så blir importert til Norge. Vi blander aldri bønner fra ulike steder, og all sjokoladen hos SebastienBruno kan spores tilbake til en produsent.

SebastienBruno er kjent for å stille høye krav både til seg selv og til sine leverandører og satser kun på naturlige ingredienser av første klasse. SebastienBruno er stadig på jakt etter de beste råvarene og har intet mindre enn hele verden å velge fra. Våre pistasjnøtter kommer fra Sicilia, mandler fra Spania og appelsiner får vi fra Korsika. Noen av råvarene henter vi også i Frankrike, men vi bruker kun norske meieriprodukter.